Foto's
Door: Helga
Blijf op de hoogte en volg Helga
11 November 2009 | Nederland, Reuver
We hebben nog geen bericht van Wereldkinderen wanneer we de afreisbijeenkomst hebben en ook nog niet wanneer we nu eindelijk naar China mogen. We hopen op begin januari, de tijd kan nu niet snel genoeg gaan voor ons.
12 November 2009 - 18:31
Iris En Bjorn:
Hallo Patrick en Helga.
We vinden het leuk dat jullie Bo bijna kunnen gaan halen. We vinden het heel leuk dat we jullie op deze manier tijdens jullie geplande reis kunnen volgen. Dit zal dus zeker niet de laatste reactie zijn.
Het kamertje van Bo is heel mooi geworden.
jullie Petekinderen
Iris en Bjorn -
13 November 2009 - 08:38
Miloe En Mathijs :
Lieve Patrick en Helga,
Wat leuk zo'n site over jullie grooooooote avontuur. Wat fijn dat jullie ...... gaan halen dan kunnen we samen spelen en kleuren en kleien (Miloe)Een groot avontuur dat was het al maar is het nu en wordt het zeker en vast.
Wij zijn kei blij voor jullie dat het dan eindelijk gaat gebeuren. Eindelijk naar China en eindelijk die kleine schat in jullie armen sluiten en dan.... oppe Ruiver een leventje met z'n drietjes. Jullie genieten en wij genieten van jullie.
We zien ons snel en jullie krijgen ook de groeten van ôs pap en mam.
liefs Miloe en Mathijs -
13 November 2009 - 13:21
De Draeckske's:
Ni Hao Patrick en Helga,
Wat leuk dat we jullie reis en voorbereidingen op deze zo bijzondere en mooie manier mogen en kunnen volgen.
We zijn zo super blij voor jullie dat het nu niet lang meer duurt voordat jullie je kleine schat in de armen kunnen sluiten.
En is het wachten het allemaal waard geweest. Want daar ergens in China wacht jullie kleine boef op z'n lieve papa en mama.
Om samen een mooie en zonnige toekomst tegemoed te gaan. Dit kindje is voor jullie bestemd en hoort bij jullie thuis.
Tot gauw,
Liefs de draeckske's -
13 November 2009 - 13:30
Peteboef:
Ni Hao lieve Helga
Mama zegt dat ik nog wel even moet wachten voor we met ons nieuwe vriendje kunnen spelen.
Maar ik kan niet wachten om mijn autotjes met 'm te delen.
Al is hij dan wel wat groter en ik nog zo klein ik weet zeker dat we straks dikke vriendjes zullen zijn.
Liefs peteboef Bram.