Reisinfo - Reisverslag uit Reuver, Nederland van Helga Boots - WaarBenJij.nu Reisinfo - Reisverslag uit Reuver, Nederland van Helga Boots - WaarBenJij.nu

Reisinfo

Door: Helga

Blijf op de hoogte en volg Helga

05 December 2009 | Nederland, Reuver

Afgelopen donderdag was het zover, we mochten naar Den Haag toe voor de reisinformatiebijeenkomst. Wij waren woensdagavond al naar Den Haag gereden en hebben daar geslapen, want we wilden natuurlijk zeker niet te laat komen. Waar we het meeste benieuwd naar waren: op welke datum mogen we vertrekken? Nou, op 6 januari is het zo ver, dan gaan we naar China toe!!

Ons reisschema ziet er als volgt uit:
woensdag 6 januari: vertrek vanaf Schiphol om 21.25 uur
donderdag 7 januari: aankomst in Beijing. We slapen daar 2 nachten.
zaterdag 9 januari vliegen we door naar de provincie Jiangsu (aan de oostkust van China)
maandag 11 januari: de grote dag, de overdracht van onze kanjer!! de dagen daarna zijn er diverse adoptiedingen te regelen, maar hebben we ook vrije tijd om aan elkaar te wennen
zaterdag 16 januari: we vliegen terug naar Beijing, waar we wachten op het visum, ook hier hebben we weer vrije dagen om elkaar te leren kennen en een stukje China te ontdekken
dinsdag 26 januari: we komen met zijn drietjes naar huis, om 17.40 uur landen we op schiphol

We reizen met in totaal 5 stellen naar China. Met 1 stel reizen wij door naar de provincie, de andere stellen gaan hun kindje in andere provincies ophalen. Na een week in de provincie komen we in Beijing weer samen en hebben we elkaar veel te vertellen.

Verder hebben we van Wereldkinderen heel veel informatie ontvangen over de reis, hoe de kinderen kunnen reageren en wat ons verder allemaal te wachten staat.

We zijn ontzettend blij dat we op 6 januari mogen vertrekken, dat begint nu aardig op te schieten. Zeker met alle feestdagen deze maand gaat de tijd snel. Maar van ons mag het best morgen al 6 januari zijn! ;-)

• 05 December 2009 - 09:25

Joyce En Inge:

Wat kei gaaf dat jullie eindelijk bericht hebben over de reis naar China we kunnen bijna niet wachten tot we eindelijk dat nieuwe vriendje van ons kunnen ontmoeten en dan samen met hem te kunnen spelen. En een dikke kus kunnen geven.Een super kado voor de feestdagen.
    Tot gauw.
    Groetjes en hele veel dikke kusjes van Joyce, Inge, Ron en Miranda

• 07 December 2009 - 12:46

Miloe En Mathijs,:

Hiep hiep hoera nog maar 30 daag. We tellen samen met jullie af. We worden keinieuwsgierig en tellen 50 daagjes af want dan zien we jullie drietjes samen weer terug.
    Spannend maar het gaat vast heel heeeeel snel.
    groetjes en een dikke kusmoel van ös allemaol.

• 07 December 2009 - 18:26

De Dreackskes:

Ni Hao

Met de sinterklaas al achter de rug vliegen we richting Kerst en dan is het zo oud op nieuw en dan...... ready to take off. Richting Chinaaaaaaa,naar jullie kleine boef. "
    Fijn dat het inderdaad 6 januari wordt dat jullie kunnen vertrekken, dus geen "vertragingen" meer.
    Een nieuw jaar in het vooruitzicht en meteen kan het al niet meer stuk "een knaller van een jaar!"
    Jullie langverwachte droom komt nu echt heeeeeeel dichtbij, nog even de feestdagen voorbij, samen nog even lekker brunchen en als we elkaar dan weer zien zijn jullie lekker met jullie drietjes.

Liefs de dreackskes.

• 09 December 2009 - 19:18

Fam Boos Uit Hingen:

Wat een erg leuk nieuws, EEEIIINDELIJK gaat het grote avontuur beginnen.
    Het zal vast heel gauw 6 januari zijn en hopenlijk volgen dan snel een live-ontmoeting.
    we denken aan jullie !!!

• 09 December 2009 - 19:20

Audrey:

Eeehhh type-foytje de familie is niet boos maar heet BOOTS hihihi

• 15 December 2009 - 18:39

Marcel En Els:

Wat gaat het ineens snel. Over een aantal weken kunnen al naar China. Geweldig zeg! Heel veel plezier en een goeie reis.

Groetjes Marcel en Els

• 17 December 2009 - 10:04

Karin En Peter:

Wat een geweldig nieuws dat jullie 6 januari mogen afreizen! Dat is heel snel. We kijken graag mee via jullie site en wensen jullie een hele goede en voorspoedige reis en een bijzondere tijd in China!
    Heel veel succes nog en groetjes van Karin en Peter

• 18 December 2009 - 17:34

Marc Denessen:

Hoi Helga en Patrick

Lijkt me heel spannend allemaal.
    Ik wens jullie een fantastische reis toe en een prettige ontmoeting met jullie kanjer.

• 19 December 2009 - 18:46

Smolenaartjes:

Meteen even op de site gekeken zodat we jullie vanaf 6 januari goed kunnen volgen. Geweldig dat het nu eindelijk zo ver is en wat krijgt jullie manneke een mooi en gezellig kamertje!
    Groetjes en tot de brunch (dan is het pas echt aftellen), De Smolenaartjes

• 24 December 2009 - 18:44

De Draeckskes:

Kerstavond.......
    Ja het is al zover! Over twee weekjes zitten jullie in China. Jullie laatste kerst met z'n tweeën. Wij wensen jullie fijne kerstdagen en een top 2010! Liefs de Draeckskes.

• 28 December 2009 - 10:25

Anita, Wil & Floris:

Hoi lieverds, leuke site, we gaan deze goed in de gaten houden. Nog even en dan is het zover, spannend! Wij zijn ook zeer benieuwd naar jullie zoontje en vooral Floris. Wij wensen jullie een hele goede reis en hopen jullie alledrie te verwelkomen op Schiphol

Heel veel liefs uit Voorschoten en dikke knuffel van Floris

• 29 December 2009 - 13:32

Joyce En Sita:

Hallo, hoe gaat het met jullie. Als jullie thuis zijn met Bo komen wij samen een keertje kijken en kunnen we samen met Bo gezellig spelen. Heel veel groetjes en een dikke knuffel voor Bo en jullie allebei.
    Gr. Sita en Joyce.

• 29 December 2009 - 13:32

Joyce En Sita:

Gr. Sita en Joyce.

• 29 December 2009 - 13:46

Zorgboerderij:

De cliënten van Zorgboerderij "DE Huiberg", (de overburen) zullen Bo met liefde ontvangen.De kleine knul is natuurlijk van harte welkom op de boerderij, nadat hij bij jullie thuis gewend is. We zijn nu al nieuwsgierig naar hoe het kereltje eruit zal zien. We wensen jullie een goede vlucht.

• 30 December 2009 - 13:35

Nicole Voss:

Wauw, wat spannend allemaal! Nog even en dan is het zover.
    Ik wens jullie superveel plezier met julie mannetje daar en natuurlijk wacht ik op jullie eerste eigen foto's op deze site!
    Heel veel groetjes van Nicole, Bram, Lenny en ?

• 30 December 2009 - 20:03

De Draeckskes:

Ni Hao Patrick en Helga

Het is nu woensdag avond 21.15 uur dus als het goed is vliegen jullie volgende week rond deze tijd naar jullie kanjer.
    We tellen met jullie af......
    Tot morgen bij ons, dan luiden we met de club en de kids het nieuwe jaar in.

Liefs de draeckskes.