Visje - Reisverslag uit Reuver, Nederland van Helga Boots - WaarBenJij.nu Visje - Reisverslag uit Reuver, Nederland van Helga Boots - WaarBenJij.nu

Visje

Door: Helga

Blijf op de hoogte en volg Helga

16 Augustus 2010 | Nederland, Reuver

Visje was het allereerste Nederlandse woordje van Bo ruim een half jaar geleden. Toen ging het over een boekje waar een visje in staat. Het boekje is nu nog steeds een van zijn favorieten. En nu blijkt Bo ook een echte visliefhebber te zijn. Vissticks en kibbeling vindt hij erg lekker. Maar ook zalm, paling en makreel gaan er goed in. En daar kunnen we nu ook nog haring aan toevoegen. Oma had lekkere verse haring voor ons gehaald toen we een dagje op bezoek waren. Nou, Bo heeft gesmuld! In een recordtempo ging de haring naar binnen en dat smaakte naar meer! Wisten we al dat Bo de Limburgse vlaai wel kan waarderen, hij draait dus ook lekker mee met de familie van mamma ;-)

Onze echte vakantie hebben we er al op zitten, maar we vermaken ons prima met een paar daagjes weg of bij goed weer lekker buiten eten. Dat lekkere vakantiegevoel houden we dus nog even vast. Maar voor Bo is het eigenlijk wel genoeg zo, hij staat te popelen om weer naar school te mogen. Helaas voor hem, nog een paar weken te gaan voordat hij naar groep 1 toe mag. We zijn erg benieuwd hoe hij dat gaat vinden. Het oefenen ging prima, en hij heeft er duidelijk zin in, dus dat komt vast goed.

Maar eerst over een kleine 2 weken zijn 4e verjaardag. Oh, wat wordt ons manneke al groot! ;-)

• 23 Augustus 2010 - 07:24

Suzanne&René:

Hij eet vis en voelt zich als een vis in t water....:) Geweldig toch dat t allemaal zo goed gaat.
    Hij spreekt dadelijk ook bijna alle talen: Chinees, Nederlands, Dialect (plat hahaha)en gister nog een woordje Duits meegepikt.

Gr en liefs xxx