Bijna.... - Reisverslag uit Reuver, Nederland van Helga Boots - WaarBenJij.nu Bijna.... - Reisverslag uit Reuver, Nederland van Helga Boots - WaarBenJij.nu

Bijna....

Door: Helga

Blijf op de hoogte en volg Helga

05 Januari 2010 | Nederland, Reuver

Eindelijk is het dan bijna zover... morgen vertrekken we naar China!

We vertrekken morgen aan het begin van de middag met de trein naar Schiphol. We vliegen om 21.25 uur naar Beijing (vluchtnummer CZ0346) waar we dan donderdagmiddag (Chinese tijd) aankomen. In China is het 7 uur later dan in Nederland.

De koffers zijn gepakt, de paardjes zijn op het logeeradres, alles wat geregeld moest worden is geregeld, Bo we komen er nu echt bijna aan. Ons volgende berichtje zal uit China komen. Tot dan!

• 05 Januari 2010 - 22:25

Peteboef:

Ni Hao

Hoi peettantie!
    Had patje nog verteld dat ik aan de wandel was gegaan? Ik loop al een paar pasjes sinds gisteren!
    Lekker toen mammie aan het werk was.
    Hi hi vond ze gaar neet leuk!
    Dus als jullie thuis komen dan kan ik u (eh sorry)je al tegemoet komen lopen.
    Ik heb nog wel even om te oefenen voordat ik je het resultaat mag laten kijken.
    Pappie mammie en de 3 draeckskes wensen jullie een goede vlucht.

Liefs Peteboef.

• 06 Januari 2010 - 06:18

Suzanne:

Ha, Goede reis en tot straks.

Gr. Suzanne

• 06 Januari 2010 - 08:14

Miloe En Mathijs:

Hoi,

Nog hiel efkes oppe Ruiver en den vlot nao China.
    Hiel veul sukses en gelök. Geniet d'rvan en kom gezond en gelökkig truk.
    Veur zalle alles biejhaje op dees site en veur seen os sjnel weer.

groetjes Miloe en Mathijs, auch van os pap en mam.

• 06 Januari 2010 - 08:51

Karin Steeghs:

Hoi Helga en Patrick,

Gauw nog een berichtje van ons. Wij wensen jullie een hele goede reis. Geniet samen van de komende tijd, want het is zo'n mooie periode die jullie gaan meemaken. Laat de boel de boel en geniet lekker van elkaar. We zullen jullie site zeker in de gaten houden.
    Groetjes van Peter, Karin, Carlos en Sebas.

• 06 Januari 2010 - 09:57

Smolenaartjes:

Ha Patrick en Helga, eindelijk... 6 januari jullie reis naar China gaat beginnen. Wij wensen jullie een goede vlucht toe en geniet van alle momenten die komen gaan. En voor strakjes.... gezond, gelukkig en met z´n drietjes terug oppe Ruiver!! Dikke knuffel, de Smolenaartjes

• 06 Januari 2010 - 16:14

Sjaak Selen UWVVenlo:

Hoi Helga en Patrick,

De kleurenfoto van Bo bij Joep op het prikbord ziet er schattig uit. Jullie emotie thermometer kan de komende weken flink pieken. Geniet er van en kom gedrieën gezond terug.

• 06 Januari 2010 - 19:23

Marco En Angelique:

Heel veel plezier en succes in het verre China. Laat het allemaal maar over je heen komen!
    We denken veel aan jullie en leven enorm mee!
    Groet, Marco en Angelique

• 06 Januari 2010 - 20:46

Har En Jo:

Hoi Patrick en Helga
    we hopen dat jullie een mooie reis zullen hebben en kijken heel erg uit naar ons mooi en lief buurjongetje

groetjes de buren

• 06 Januari 2010 - 22:18

Audrey:

You're Flying to happiness.
    Ja iets te laat , maar jullie zijn dan eindelijk in de lucht richting Beijing.

GENIET ERVAN !!

Audrey

• 07 Januari 2010 - 06:19

Suzanne:

Toen ik gisteravond thuis kwam gelijk ff gekeken of jullie vlucht ook weg was. Er stond bij balie 11. Jullie zijn rond 22.51u vertrokken. Gelukkig, ook gezien de weersomstandigheden omdat t op schiphol zo sneeuwde. Gr x

• 12 Januari 2010 - 18:40

José Beulen:

Hallo Helga en Patrick,

Ik heb zojuist de reisverslagen en foto's bekeken van Bo. Van harte proficiat met zo'n prachtige knul. Gisteren(11e) was een grote dag en ik wens jullie met z'n drieën een zonnige toekomst toe! (uiteraard ok van Peter, Rob, Luuk en Josine).

Een fijne en behouden terugreis wenst....

José B.

• 13 Januari 2010 - 12:16

Debbie En Maarten:

Ha patrick en helga,
    erg leuk dat we jullie zo goed kunnen volgen. Ik heb net het fotoboek bekeken en wat een leuk kereltje. Ik wens jullie een goede reis en dan zien we jullie met z'n drietjes in nederland weer terug komen.
    groetjes Maarten en Debbie