Shoppen
Door: Helga
Blijf op de hoogte en volg Helga
21 Januari 2010 | Nederland, Reuver
Hoewel het best koud is hier, -4 ongeveer, scheen het zonnetje lekker en zijn we lopend naar een grote kledingwinkel gegaan. Het was even zoeken, gelukkig was een reisgenoot goede navigatie. Toen we bij de winkel waren waar we heen wilden dachten we even dat we in Turkije waren aangekomen. Een heleboel kraampjes, met minstens zoveel verkopers die enthousiast hun waren aanprijzen. Even rustig rondkijken was er dus niet bij. Maar we zijn heel goed geslaagd en voor heel redelijke prijzen. Je moet hier wel stevig afdingen, maar niet op een vervelende manier. Onze koophonger is in ieder geval weer gestild.
Op de terugweg viel Bo in slaap in de buggy. We moesten hem wakker maken om te eten. Jammer, want hij sliep zo lekker. Maar om hem nu zonder eten naar bed te laten gaan vonden we ook geen goed plan, hij eet ons zo ongeveer de oren van het hoofd, dus een maaltijd overslaan is dan niet echt een goed idee. Bo vond het niet zo leuk dat we hem wakker maakten, maar eenmaal wakker was hij weer gezellig. Nu ligt hij als een roosje te slapen, uiteraard met zijn boekjes in zijn handjes. Die gaan echt overal mee naartoe.
We hebben het al eerder gezegd, maar nogmaals iedereen heel erg bedankt voor de leuke en lieve berichten. Het is zo leuk om zo ver van huis jullie berichtjes te lezen! Hoewel we het hier heel erg naar ons zin hebben, vinden we het natuurlijk ook lekker om volgende week weer naar huis te komen en we verheugen ons er op om iedereen weer te zien!
21 Januari 2010 - 13:15
Draeckskes:
Ni Hao.
Wat een schitterende foto!
Liefs draeckskes -
21 Januari 2010 - 13:17
Fam. Simons:
hoi papa en mama
we hebben net met veel plezier jullie reisverslag en foto's gelezen en bekeken.
van harte gefeliciteerd met jullie zoontje en geniet er maar lekker van samen.
alvast een goede terug reis gewenst. En veel plezier weer samen thuis in jullie eigen huis en natuurlijk op z'n eigen nieuwe kamertje.
groetjes
Eric, Brigitte, Larisa en Selina -
21 Januari 2010 - 13:51
Suzanne&René:
Ha Bootjes,(14.49u)
Gelukkig dat Bo vanacht weer goed heeft geslapen:) En wat een leuke foto! Denk dat jullie met jullie koophonger maar een aanhanger achter t vliegtuig moeten hangen..... hahahaha
Kreeg je sms om 14.23u ben benieuwd wanneer je die gestuurd hebt? En dat je mijn startnr hebt gezien op startlijsten daar helemaal in China!!
Gelukkig nog 5 nachtjes. René en ik kijken er naar uit!
Geniet en welterusten.
xxx van ons -
21 Januari 2010 - 14:33
Zorgboerderij:
Wat een prachtige foto van jullie manneke. Echt een mooi koppie zoals bij de foto beschreven.
De mensen op de boerderij leven, net als zovele andere ook vanuit Reuver met jullie mee.
De groetjes en tot volgende week. -
21 Januari 2010 - 14:45
(o)ma En Tante Riet:
Hallo Helga Patrick en Bo.
Hier is alles goed. Astrid of Fred met de kinderen gaan veel met de honden wandelen en wij krijgen nog steeds iedere dag jullie reisverslag, dus we blijven op de hoogte.Gisteren (woensdag) hadden we 9 personen op visite, het leek wel een verjaardag,echt gezellig.Verder hebben we over bezoek niet teklagen. Thé heeft gisteren een spreeuw uit de schoorsteen gehaald. We hoorden aldoor getik achter het kacheltje. Vanavond komen Jo en Har koffie drinken.Nu tot dinsdag en liefs,groetjes en kusjes van mama (Oma) en tante Riet voor alle drie
Hoije (echt Reuvers) -
21 Januari 2010 - 15:27
Astrid:
Hoi,
Gisteren een flink stuk met de honden gelopen.
Het was wel lekker weertje hier. Pucky en Moenga vinden het geweldig.
Daarna (ongeveer 1-1 1/2 uur later ) toen waren Thei en Fien met Diana en de kids daar en hebben we koffie gedronken.
Was erg gezellig.
Denise was er ook.
Zaterdag gaan we een buitenrit maken en daarna zijn we uitgenodigd door Oma en Tante Riet om te blijven eten.
Erg leuk en mmmmmm!!!!
De foto's zijn toch steeds weer geweldig.
Nu weer zo'n mooie.
Nou weer de groetjes van ons alle 4 en tot schrijfs??
Astrid - Eline - Lars en Fred
p.s nog naar de dierentuin????
21 Januari 2010 - 16:16
Els:
Leuk om al jullie belevenissen door te lezen. Heel veel plezier met Bo en kom veilig weer thuis.
Groetjes ook natuurlijk van Evelyn en een dikke kus voor Bo. -
21 Januari 2010 - 18:42
Nita:
hallo patrick en helga,
Wat een knap kereltje. Goed om te lezen dat jullie het naar je zin hebben. Alvast een goede reis terug.
groetjes Nita. -
21 Januari 2010 - 19:21
Marieke En Jeroen:
Ik verslind jullie verhalen over Bo! Wat een scheetje en wat geweldig dat alles zo goed gaat! We hebben zoveel gehoord wat mis kan gaan, dan denk ik dat jullie heel blij zijn met de werkelijkheid.
Geniet ervan, blijf bloggen want dat is ERG LEUK!
Marieke en Jeroen -
21 Januari 2010 - 19:30
Tonnie En Jan:
Hallo Helga Patrick en Bo
Wat leuk om via deze weg al met jullie zoon te kunnen kennismaken. En om te lezen over hoe het jullie samen daar vergaat.Met veel plezier hebben we jullie reisverslag gelezen. Wij wensen jullie nog een paar fijne dagen toe in het verre china.
Maar dat zal voor jullie drieen wel geen probleem zijn zoals we lezen in het verslag.
Gefeliciteerd met deze geweldige knul. -
21 Januari 2010 - 22:01
Audrey:
Weer een heel leuke foto van Bo.
Het ouderschap gaat jullie perfect af, dus kunnen jullie nu ook snel naar huis komen !
iedereen thuis begint jullie nu natuurlijk wel ECHT te missen ;-)
gr Audrey Eduardo & Kjell -
21 Januari 2010 - 22:16
Fam.Janssen:
Hoi Helga en Patrick,
Van Jo en Har hoorden wij dat jullie naar China waren en reisverslagen op deze site plaatsten.
Allereerst natuurlijk ook van ons hartelijk gefeliciteerd met jullie zoontje Bo. Wat een schattig kereltje.
Jullie schrijven mooie verhaaltjes en met die mooie en leuke foto's erbij wordt dat een prachtig boekje.
Een neefje van ons is ook in China, hij heeft daar stage gelopen en viert nu nog enkele weken vakantie daar. Af en toe schrijft hij een verslag op ChrisTulmans waarbenjenu.
Voor jullie nog heel veel plezier daar met z'n drietjes en een hele fijne reis terug naar het Reuvers Brook.
Groetjes en tot ziens,
Geert, Marianne en Niek.
22 Januari 2010 - 08:07
Kim:
Wat een knapperd!!
Geniet nog van de laatste paar daagjes.
Groetjes Kim -
22 Januari 2010 - 11:56
Yvonne:
Heee Helga en Patrick,
Wat vliegt jullie reis voorbij zeg. Niet te geloven.....
Nog effe en dan mogen jullie weer terug naar ons landje. "Kikker" zal ik er maar niet bij zetten, want het is in China blijkbaar kouder dan in Nederland ;)
Het is wel erg grappig dat Bo al zijn eigen ritueel heeft. Met een boekje in zijn handjes te gaan slapen :)
Geniet nog maar van jullie laatste dagen daar en geef Bo maar een dikke knuffel van mij ;)
Yvonne -
22 Januari 2010 - 12:35
Cor En Petra:
Hoi Helga, Patrick en natuurlijk niet te vergeten BO.
Wij lezen elke dag jullie verhalen en kunnen alleen maar de complimenten geven hoe jullie je daar redden en al een gezinsleven hebben opgebouwd met BO.
Natuurlijk zal het dadelijk effe wennen zijn in zijn nieuwe ongeving, maar zoals jullie het in China hebben aangepakt zal het in ons landje geen enkel probleem zijn.
Uit alles blijkt dat jullie er helemaal voor klaar zijn om samen met BO in Nederland een super gezinnetje te vormen. De laatste foto laat al zien hoe Bo op zijn gemak is.
Wij wensen jullie nog leuke laatste dagen, een goede terugreis en we blijven jullei op de voet volgen.
Petra en Cor