Zeg maar nee...
Door: Helga
Blijf op de hoogte en volg Helga
27 Februari 2010 | Nederland, Reuver
Bo vindt liedjes zingen heel leuk en hij zingt al veel liedjes mee. Om een beetje variatie er in te houden heeft hij een nieuwe tekst gemaakt op poesje mauw: Poesssje Mauw…. Chocomèèèl!! Hoe hij er bij komt weten we echt niet, maar misschien heeft hij zijn 2 favorieten gecombineerd. Onze kat vindt hij erg leuk en als ze in de buurt is moet hij altijd even aan die mooie pluimstaart zitten. En chocomel is zijn favoriete drankje. En aangezien de kat ook melk drinkt denkt hij misschien dat ze ook eens chocolademelk zou moeten proberen? ;-)
Ook met hond Pukkie is Bo inmiddels vrienden. Bo heeft al door dat een hond best handig is als je zelf geen honger meer hebt. Als hij genoeg heeft gegeten wijst hij op zijn bord en dan op de hond. En ook als publiek is een hond in de buurt altijd handig. Bijvoorbeeld als je wil laten zien hoe sterk je bent (armen in de lucht om je spierballen te laten zien). Hij roept dan naar Pukkie die dan moet komen kijken ;-)
Afgelopen dinsdag zijn we bij de fysiotherapeut in het ziekenhuis geweest. Bo vond het niet zo’n leuk bezoekje, hij wist waarschijnlijk nog van de vorige keer in het ziekenhuis dat witte jassen niks leuks betekent. Dus iedere keer als de therapeute opstond begon hij te huilen. Maar gelukkig gebeurde er niks vervelends en mocht hij gewoon lekker spelen met het speelgoed wat er lag. De fysiotherapeute was heel tevreden over de manier waarop hij zich ontwikkeld heeft tot nu toe. Hij mist dan wel de fijne motoriek in zijn linkerhandje, maar hij gebruikt hem wel. Ze kon zien dat er in China veel met hem geoefend was. Goed nieuws dus, en voorlopig kunnen we even afwachten tot Bo wat meer gewend is voordat er op dit gebied iets “moet”.
Wij noemen Bo regelmatig een “grote vent” en dat zegt hij zelf ook vaak. Dat hij dat ook echt is heeft hij ook deze week laten zien. Hij is namelijk zonder te huilen even helemaal alleen bij opa en oma gebleven. Alvast om te oefenen voor als pappa en mamma straks weer allebei aan het werken zijn. Dit duurt gelukkig nog even, ook in maart kunnen we allebei om de beurt nog lekker hele dagen genieten van ons mannetje, die ook erg van knuffelen blijkt te houden! ;-)
28 Februari 2010 - 09:16
Yvonne:
Hahaha... dat t-shirt past wel bij hem. Want hoe je het ook went of keert.... een stoere vent is het wel ;)
Yvonne -
28 Februari 2010 - 09:18
Yvonne:
Euh... ik bedoel dus wendt of keert. De 'D' was ff weggevallen.
* schaam schaam * ;) -
28 Februari 2010 - 12:14
Suzanne:
Ik vraag me ook altijd af waarom ze nee zeggen is toch 1 letter langer..... :) Vind de foto geweldig! Past helemaal bij hem! En een rood t-shirt en de pagina is ook weer rood.
Gr. xxx -
28 Februari 2010 - 20:59
Audrey:
blijft een super manneke.
Knap hoor dat ie zich al zo vertrouwd voelt ook bij opa en oma.
Vraag eens of hij iets lekker wil, bij ons is dan 9 van de 10 keer de reactie toch ja ipv het geijkte nee, hihihi
Het kado voor 23 mei is al besteld. Wi kunnen niet wachten om eens kennis te maken !
gr Audrey -
28 Februari 2010 - 21:00
Audrey:
en wat die hond betreft heb je ng geluk dat ie alleen wijst, kjell begint gewoon uit te delen, grrrrrrr -
01 Maart 2010 - 13:32
Frits En Wil:
Hallo Fam. Boots, wat een stoere en kappe vent en wat leuk dat het goed gaat zowel bij opa en oma als bij bij de fysiotherapeut. Ik merk dat het pappa en mamma ook goed gaat. Geniet de vrije dagen die jullie nog hebben maar van jullie manneke. Groetjes,Frits en Wil