de 1e schooldag
Door: Helga
Blijf op de hoogte en volg Helga
14 April 2010 | Nederland, Reuver
Nou had Bo stiekem ook al een klein beetje geoefend. Donderdag kwam er namelijk een peuterspeelzaal op bezoek bij onze overburen op de zorgboerderij. En Bo mocht ook langskomen om naar al die leuke dieren te kijken. En naar de tractor niet te vergeten, dat is nog steeds zijn favoriet. Bo vond het heel erg leuk op de boerderij en deed gewoon mee met de andere kinderen. Als hoogtepunt mochten we ook nog met de bus mee de kinderen terug naar school brengen. Nou, we hebben die avond nog heel vaak “Bo grote bus mee” gehoord ;-)
Het is al weer even geleden, maar natuurlijk heeft Bo met Pasen ook paaseieren gezocht. Snapte hij er op zondagmorgen nog niet zo veel van, zondagmiddag en ook maandag zocht en vond hij veel eieren. Zo veel, dat we waarschijnlijk tot ver in de zomer chocolade eieren zullen eten ;-)
15 April 2010 - 05:27
Suzanne:
Geweldig dat t zo goed gaat!! En met zijn rugzakje om is t helemaal compleet.
Net alsof hij op de schoolbus staat te wachten.
Gr. x -
15 April 2010 - 08:00
Anita, Wil & Floris:
Wat is het toch een groot mannetje aan het worden, meetal is het inderdaag moeilijker voor papa en mama om hem weg te brengen.
We hebben trouwens een nachtje geboekt in hotel Krekelberg voor de 1e Pinksterdag, maar dat hadden jullie vast al vernomen van Oma.
Nou de groetjes weer en tot over een paar weken.
Oh ja ik heb nog een zwembad voor buiten, interesse ??? -
15 April 2010 - 13:42
Frits En Wil:
Ja de eerste schooldag is voor papa en mamma altijd moeilijk en spanend maar voor Bo ook maar wat doet hij het goed.Echt al een grote vent met een rugzak op. Het komt alemaal goed met jullie drie. Ja en op de zorgboerderij is natuurlijk altijd gezellig als ik aan het werken was geweest had ik de verhalen van clienten wel gehoord.En een tractor zeker een grote echte is altijd interesant.De chocolade eitjes gaan ook wel op.Groetjes Frits en Wil -
18 April 2010 - 19:32
Audrey:
Super leuk weer om zo'n update te lezen.
De tijd vliegt als ik alweer lees dat hij naar school "moet".
De foto's zijn weer geweldig, die rugzak is echt prachtig !