Voorjaar?! - Reisverslag uit Reuver, Nederland van Helga Boots - WaarBenJij.nu Voorjaar?! - Reisverslag uit Reuver, Nederland van Helga Boots - WaarBenJij.nu

Voorjaar?!

Door: Helga

Blijf op de hoogte en volg Helga

31 Maart 2010 | Nederland, Reuver

Je zou het niet zeggen als je naar buiten kijkt vandaag met die storm, maar het is toch echt voorjaar! Allebei onze schapen hebben afgelopen week 3 lammetjes gekregen. Er dartelen nu dus 6 lammetjes door de stal, zo leuk! Een van de lammetjes bleef een beetje achter bij de rest, die voeren we nu met de fles bij. En voor dat klusje trekt Bo graag zijn overall aan! Zodra wij het flesje pakken staat hij al bij de deur om “saapje melluk” te geven. Hij is er sowieso altijd snel bij als hij merkt dat we naar buiten gaan want hij vindt het heel erg leuk om buiten te spelen. Weer naar binnen gaan gaat soms wat moeilijker, dat kost ons aardig wat overtuigingskracht en levert nog wel eens wat traantjes op bij ons kereltje. Wat ons betreft mag het dan ook weer snel voorjaarsweer worden!

• 31 Maart 2010 - 15:01

Suzanne:

Kan me goed voorstellen dat hij bij jullie daar graag buiten is op de mini-farm! En wat leuk dat Bo de lammetjes al de fles durft te geven! Geweldig! Grote Vent!
    Gr. x

• 31 Maart 2010 - 15:39

Draeckskes:

Hoi,

Wat een schatje(s) eh ja en de lammetjes ook natuurlijk. Dat wordt dan weer beschuit met muisjes eten hé? En binnenkort hopelijk ook nog nijnemams, en dan álwéér beschuit met muisjes. Of moeten wij in dat geval voor de beschuitjes zorgen?

Tot gauw liefs de draeckskes.

• 31 Maart 2010 - 20:15

Audrey:

Te Gek dat hij zo staat te springen om naar buiten te gaan, Bij ons is dat ook het geval, liefst nog voor het aankleden al de laarzen aan, ahum.
    We zijn nu toch wel erg benieuwd naar jullie lieverd !

grssss

• 02 April 2010 - 11:35

Anita, Wil & Floris:

Wat een leuke schattige foto's weer en dat geweldige klim/hut/glijbaan ding, als Floris dat ziet !!!
    Ik heb net geboekt voor 23 mei bij hotel Krekelberg voor ons, je moeder, Tante Riet, mijn moeder en Fred. Kunnen we allemaal een extra nachtje blijven en (na het shoppen!) de volgende dah weer rustig naar huis. Gezellig, we verheugen ons er echt op om jullie alledrie weer te zien.

Doei lief en groetjes

• 02 April 2010 - 19:47

Frits En Wil:

echt het voorjaar die drie in de stal ik mis alleen de boerenklompen onder de overall bij Bo,leuk dat hij graag buiten is maar wat wil je met die leuke beestenboel in het brook. En de paaashaas al besteld? Fijne paasdagen Groetjes Frits en Wil